Over Art. 71

Mr. Maarten J.Th. Vrensen, bedrijfsjurist

In 1997 heb ik mijn meestertitel behaald aan de Universiteit van Utrecht in de afstudeerrichting Privaatrecht. Mijn juridische loopbaan is begonnen bij Arag Rechtsbijstand te Leusden waar ik me gedurende enkele jaren heb beziggehouden met het verlenen van rechtsbijstand (in de meest ruime zin van het woord) aan particulieren en ondernemers. Vervolgens heb ik gedurende ruim twaalf jaar gewerkt als senior bedrijfsjurist voor Heineken Nederland. Door mijn ruime ervaring als bedrijfsjurist weet ik rekening te houden met ondernemings- en commerciële belangen en op die manier bedrijfsresultaten te verbeteren of afbreukrisico te voorkomen.

Naast mijn brede juridische kennis, ben ik een specialist op de rechtsgebieden huurrecht (bedrijfsruimte), handelsrecht, faillissementsrecht en zekerheden en financieringen.

Ik ben pragmatisch, commercieel en werk snel, laagdrempelig en efficiënt. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op door middel van het contactformulier.

art.71 bedrijfsjurist