Diensten

Werkzaamheden

U kunt mij inschakelen voor de alledaagse juridische werkzaamheden binnen uw onderneming, zoals bijvoorbeeld het opstellen en onderhandelen van contracten, het beschermen of verbeteren van de rechtspositie van uw onderneming of het adviseren daarover. Ik beschik over een brede civielrechtelijke kennis met een focus op het huurrecht, handelsrecht, faillissementsrecht, financieringen en zekerheden.

De omvang van de opdracht kan variëren van het geven van een enkel schriftelijk advies tot een langdurige (interim) opdracht. Ook is het mogelijk mij voor een vast aantal uren per week of per maand in te schakelen, zodat ik als het ware optreed als uw “eigen” bedrijfsjurist vanuit uw onderneming of op afstand. Dit levert een aanzienlijk kostenvoordeel op ten aanzien van het in dienst nemen van een bedrijfsjurist of het inschakelen van een advocaat bij een gerezen geschil.

Huurrecht

Daarnaast ben een specialist in het huurrecht met betrekking tot bedrijfsruimte. Zo kunt u mij bijvoorbeeld inschakelen voor; huuropzeggingen, huurprijsaanpassingen, het opstellen van huurovereenkomsten of ter behandeling of voorkoming van een huurgeschil.

Werkwijze

Ik ben praktisch ingesteld en denk met u mee. Dit betekent ook dat ik zo veel mogelijk met de moderne communicatiemiddelen werk. Op deze wijze kan (reis-)tijd en kunnen kosten bespaard worden.

Tarieven

Het tarief dat ik hanteer is afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht, maar in alle gevallen zeer scherp.

Over de kosten zal vooraf een inschatting of afspraak worden gemaakt, zodat de uiteindelijke kosten nooit een verrassing zullen zijn.

Interesse?

Heeft u interesse in mijn diensten of wilt u weten wat ik voor u zou kunnen betekenen? Neemt u dan contact met mij op. U kunt uw situatie vrijblijvend en kosteloos per email of via het contactformulier aan mij voorleggen.